Y R I T Y S E S I T T E L Y

Norppatex-Palvelut on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka toimiala on vuosien saatossa laajentunut. Nykyisin Norppatex-Palvelut toimii neljällä eri sektorilla.

Norppatex - Myymälät
Lahjatavaratalo, jonka palveluihin kuuluvat yritys- ja liikelahjojen lisäksi myös mainostekstiilit. Laitteistollamme yksilöimme tekstiilit siirtokuva- ja sublimaatiopainatuksin sekä brodeerauksin. Sublimaatiotekniikalla teemme myös logo- ja valokuvapainatukset esim. mukeihin, palapeleihin ja lompakoihin. Laser -kaivertimella yksilöimme muut lahjatavarat kuten puu-, metalli-, muovi- ja lasiesineet.
Laser -kaiverrettuna meiltä saat vaikkapa Led-Lenser -lampun, johon on kaiverrettu henkilön nimi tai yrityksen logo tai kuohuviinilasit hääparille nimikoituina. Lisäksi voimme tehdä yrityksille leimasimet. Myös kilpien kaiverrus onnistuu, esim. talonumerot tai nimikilvet postilaatikoihin. Teemme myös tilaajavastuulain mukaiset henkilökortit, kuvat korttia varten otamme paikan päällä.

Norppatex - Verkkokauppa
Toimitamme sähköisesti tilatut myymälätuotteet ympäri Suomen.

Norppatex-Fixit
Uusin palvelukokonaisuutemme,  johon kuuluu autojen pesut, vahaukset, teippaukset ja ikkunantummennukset. Olemme valtuutettuja tekemään Diamondbrite ja Lacroe käsittelyt.