M Y Y N T I N Ä Y T T E L Y

                      

Myyntinäyttelystämme löydät kattavan valikoiman työvaatteita ja arkikäyttöön soveltuvia tekstiilejä, sekä erilaisia lahjatavaroita yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillenne. Tilaamme mielellämme sovituskappaleet/mallit tuotteista, joita meiltä ei löydy. Tuotteet ovat laadukkaita ja suunniteltu merkkauksia ajatellen. Meillä on kattava verkosto eri alojen tavarantoimittajia ja kauttamme löytyy taatusti juuri haluamanne tuote.

Kauttamme saat tuotteisiin painatukset, brodeeraukset ja laserkaiverrukset. Teemme myös rintamerkit/magneetit omista kuvista tai vaikka haluamastasi kankaasta.

Suurkuvatulostimella tulostamme taulut esim. paperille tai canvakselle. Tuloste tehdään juuri sellaiseen kokoon kun asiakas haluaa. Voimme myös tulostaa tarroja tai tehdä vaikka yksivärisiä sisustustarroja haluamallasi tekstillä tai silhuetilla. Valikoimista löytyy myös banderollikangasta jos tarvitset mainosmateriaalia yrityksesi tarpeisiin. Tulostimen ansiosta pystymme tekemään kuvapainatukset paitoihin valokuvan tarkkuudella.

Laserkaiverrukset voidaan tehdä moniin eri materiaaleihin puusta nahkaan. Pyörityslaitteen ansiosta kaiverrus onnistuu myös lasiin tai pulloon. Mikä oiva idea viedä kaiverrettu lasipullo tuliaisina ihmiselle jolla on jo kaikkea!

Yksilöimme myymälämme tuotteet paikan päällä ja teemme yksilöintejä myös asiakkaan omiin tuotteisiin. Tule rohkeasti kysymään tuotteista ja merkkausmahdollisuuksista omaan ideaasi. Olemme erittäin joustavia toteuttamaan hulluimpiakin visioita.

 

Uusimpana aluevaltauksena Norppatex-Palvelut on perustanut sivupisteen Leväsentie 21 (Kontin alakerrassa). Norppatex-Fixit palvelee sinua autojen päältäpesujen ja -sisäpuhdistusten saralla. Olemme myös valtuutettuja Diamondbrite ja Lacroe käsittelyiden tekijöitä. Autosi pesun ohessa voimmekin suunnitella uutta ilmettä esim. auton yliteippauksien tai ikkunantummennuksien muodossa. Ota yhteyttä Norppaan ja kysy tarjous!

Huom! Nyt meiltä tilaajavastuulain mukaiset henkilökortit heti mukaan!

Otamme kuvat paikan päällä, muista vain tuoda itsesi ja veronumero sekä yrityksesi y-tunnuksen, niin me hoidamme loput. 

Aukioloajat ja yhteystiedot