Brodeeraus - Tulosteet - Teippaukset - Painatus

Tulosteet ja teippaukset
 
 

Uusimman tulostustekniikan ansiosta pystymme tulostamaan myös pienet erät kustannustehokkaasti. Suurkuvatulostimella voimme tulostaa prässättävät irtomerkit, tarrat, banderollit, julisteet, jne. Tulosteet voidaan tehdä sekä ulko- että sisäkäyttöön tarkoitetuille materiaaleille. Tulostimen max. tulostusleveys on 135 cm. Tulostimessa on myös sisäänrakennettu leikkuri, joka leikkaa tarrat ja siirtokuvat halutun muotoisiksi. Voimme esimerkiksi leikata tekstejä ja logoja ikkuna- ja autoteippauksiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
flower

Painatukset

Painatukset teemme joko leikkaamalla värillisestä kalvosta (yksiväriset) tai tulostamalla (moniväriset). Tämän jälkeen kalvosta puhdistetaan ylimääräiset kohdat pois, kuva kohdistetaan ja prässätään tuotteeseen kiinni. Tällä menetelmällä pystymme tekemään erittäin laadukkaita moniväripainatuksia.

Silkkipainatus on yleensä edullisin tapa saada yrityksen logo tai kuva tekstiiliin. Silkkipainatusta käytetään pääasiassa haalareihin ja t-paitoihin. Painatusta varten kuvasta valmistetaan painoseula, jonka läpi väri siirretään tekstiiliin. Moniväripainatuksessa jokaiselle värille tehdään oma seulansa. Painoseulan kokoa ei voida jälkeenpäin muuttaa. Muutokset vaativat aina uuden painoseulan tekemisen.

Silkkipainatuksen hinta määräytyy käytettävien värien mukaan, tietysti myös painettavien tuotteiden lukumäärä vaikuttaa hintaan.

 

 

flower

Brodeeraukset

Brodeeraus eli kirjailu on kolmiulotteinen, tyylikäs ja kestävä vaihtoehto yrityksen logojen merkitsemiseen tekstiileihin. Brodeerausta käytetään lähinnä lippiksiin, paitoihin, takkeihin ja froteetuotteisiin. Tikkauksen hinta muodostuu käytettävien tikkien määrästä, tuotteen materiaalista ja mihin kohtaan tuotetta brodeeraus tehdään. Myös tikattavien tuotteiden kpl-määrä vaikuttaa hintaan. Käytettävien värien määrällä ei juurikaan ole merkitystä hintaan.
Logosta tehdään ensin digitoitu tietokoneohjelma, jossa suunnitellaan tikkityypit, tikkien suunnat ja värit. Tikkisuuntaa muuttamalla kuvasta saadaan "elävä". Digitoinnista asiakas suorittaa kertakorvauksen ja ohjelma säilytetään mahdollista uudelleen käyttöä varten.
Digitoinnin jälkeen ohjelma siirretään brodeerauskoneelle, valitaan oikean väriset langat ja raamitetaan tuote. Tikkauksesta tehdään myös koetikkaus samalle materiaalille ennen varsinaisen tuotteen tikkaamista. Tikkaamisen jälkeen tuote viimeistellään ja pakataan.

 

 

Tuotannossamme olevat laitteet:
- Tasoprässi paineilmatyynyllä. Painoala 380 x 480mm.
- Tasoprässi, painoala 400 x 500mm ja 150 x 150mm.
- Lakkiprässi paineilmatyynyllä. Painoala 140 x 80mm.
- Tarraleikkuri, max leikkuuleveys 740mm.
- Monitoimi-/kopiokone Ricoh MB C2011. Max kopiointi-/tulostuskoko A3.
- Sublimaatiotulostin Sawgrass SG 800. Max tulostusleveys A3
- Leikkaava suurkuvatulostin Mimaki CJV30-130. Max tulostusleveys 1350 mm.
- Mukiprässi Mug King.
- Laser-kaiverruskone Gravograph LS100 Ex. Kaiverrusala 620 x 300mm. Pyörityslaite.
- Laminointikone max koko A3.
- Teollisuusompelukone. Suoratikki.
- 2 kpl SWF Brodeerauskone. Suurin mahd. brodeerausala 440 x 280mm. Lakkikehä.
- Muovikorttitulostin Pauner H-200e.