BIT KIT -VAIHTOKÄRKISARJA

Laajenna Leatherman-monitoimityökalusi käyttömahdollisuuksia. Vaihtokärkisarjassa on 21 kaksipäistä kärkeä, eli 42 erilaista työkalua! 
Sopii Chargeissa, Surgessa, Wavessa ja Skeletoolissa olevaan kiinteään adapteriin sekä Coreen, Blastiin, Fuseen, Kickiin ja Juice-sarjaan lisävarusteena saatavaan adapteriin.
Tuote lisätty
32.00 €

BREWZER

Ominaisuudet

Litteä monitoimikärki

Pullonavaaja

Tuote lisätty
13.90 €

C33

Mustakahvainen taittoveitsi täynnä tyyliä ja ominaisuuksia. Terä 420 -sarjan ruostumatonta terästä. Karabiinihakanen vyöhön tai repun lenkkiin kiinnittämistä varten - käy myös pullon avaamiseen.

Tuote lisätty
39.00 €

CHARGE TTI

Viimeistellyt ominaisuudet ja näyttävä ulkonäkö varmistavat sen, että Leatherman Charge TTi päätyy käyttöön arkeen ja ammattiin asti. 
Monitoimityökalun kahvat on pinnoitettu titaanilla ja veitsessä on käytetty supervahvaa S30V-terästä. Leatherman-malliston eliittiä.
Lisää tietoihin haluatko Nylon- vai premiumkotelolla.
Tuote lisätty
239.00 €

CRUNCH

Markkinoiden ainoa kokoontaittuva Leatherman, jossa on lukkopihdit. Neljännestuuman kokoisten vaihtokärkien sovitin. 
Lisäksi Leathermanille tyypilliseen tapaan monitoimityökalussa on laaja valikoima muita tarpeellisia ominaisuuksia.
Tuote lisätty
154.00 €

FUSE, KICK, WINGMAN, REBAR, SIDEKICK NAHKAKOTELO

Suojaa arvokas monitoimityökalusi. Hyvännäköinen nahkainen vyökotelo Fuse-, Kick-, Wingman- ja Sidekick- malleille.

Tuote lisätty
9.90 €

JATKOVARSI VAIHTOKÄRJELLE

Jatkovarsi on kätevä lisävaruste, jolla laajennat Leathermanistasi saatavan hyödyn uusiin ulottuvuuksiin.

Tuote lisätty
26.00 €

JUICE / LEAP / FREESTYLE NAHKAKOTELO

Tyylikän nahkainen vyökotelo klipsillä. Sopii Leatherman-malleihin Juice ja Freestyle.

Tuote lisätty
9.90 €

KICK, FUSE, BLAST, VEITSET NYLONKOTELO

Nylonista valmistettu laadukas vyökotelo. Sopii Leatherman-malleihin Kick, Fuse, Blast. Lisäksi vyökotelolla suojaat Leatherman-veitset.

Tuote lisätty
9.90 €

LEAP

Turvallisuus on Leapin tärkeimpiä ominaisuuksia, siksi veitsenterää ei ole valmiiksi kiinnitetty työkaluun. Veitsenterän kiinnität itse näppärästi työkaluun, vasta silloin kun lapsi on tarpeeksi taitava käsittelemään sitä turvallisesti. Irrallinen veitsenterä toimitetaan työkalun mukana myyntipakkauksessa.
Tämä monitoimityökalu on tehty varta vasten lapsille, hänen ensimmäiseksi oikeaksi työkaluksi. Leatherman Leapin koko suunnittelun kulmakivi onkin ollut käyttäjä ystävällisyys ja turvallisuus.
Leatherman Leap:ssa on 11 erilaista työkalua. Siinä on ergonomiset ja pitävät kahvat. Työkalujen avaaminen on tapahtuu kahdella kädella ja työkaluissa on tylppä kärki, jolloin niillä ei voi vahingossa pistää. Kun veitsi kiinnitetään, sitä ei voi enään irroittaa työkalusta.
Leatherman Leap on kolmea eri väriä: Sininen, vihreä ja punainen.
 
Tuote lisätty
74.00 €

MICRA

Pienikokoiselle Leathermanille tyypilliseen tapaan Micrassakin on monta hyödyllistä ominaisuutta. Minikokoisena se kulkee erityisen huomaamattomasti mukana – pujota se vaikka autonavaimiin.
Monet yllättävä fakta, tähän monitoimityökaluun kätkeytyy jopa 10 laadukasta työkalua. Sopii mainiosti jokaisen toimistopöydän tekniseksi tueksi.
Tuote lisätty
39.50 €

MOLLE -NYLONKOTELO MUSTA

Kestävä nylonvyökotelo, joka sopii Surge, Core, Super Tool 300, Super Tool, Super Tool 200, Charge AL, Charge ALX, Charge TTi, Charge XTi, Charge Ti, Skeletool, Skeletool CX, Wave, Blast, Fuse, Kick, Original Wave (pre-2004) Leatherman-malleihin.

Tuote lisätty
19.00 €

MUT EOD

Leatherman rankoille reissuille = todellinen äijätyökalu, joka sopii vaativaan ammatti- ja harrastuskäyttöön. MUT on ehdottomasti Leatherman-malliston raskasta sarjaa. Arvostettu malli myös lahjaksi.
Tukeva ja käyttöergonomialtaan miellyttävä Leatherman tarjoaa turvallisen otteen ja vahvoja ominaisuuksia. Niinpä työskentely ja ahkerointi sujuu erityisellä varmuudella.
Tuote lisätty
249.00 €

MUT UTILITY

Ammattikäyttö tai vaativat harrastukset sujuvat huoletta, kun taskussa tai vyöllä on turvallinen ja monipuolinen työkalu. Leathermanien järeimpiin kuuluva malli.
Leatherman MUT Utilityn 18 työkalun joukossa on esimerkiksi 154CM-teräksestä valmistetut ja erikoisvahvistetut sivuleikkurit, vaijerileikkuri, saha, vasara ja leikkuukoukku. Ja metsästyksen harrastajia taas ilahduttaa, että MUT Utilityssa on mukana myös työkalu kiikaritähtäimen säätöön.
Tuote lisätty
239.00 €

NYLON VYÖKOTELO, OHUT

Tyylikän vyökotelo. Sopii Leatherman-malleihin Rebar, Sidekick ja WIngman.

Tuote lisätty
9.90 €

NYLONKOTELO

Leatherman monitoimityökaluille kestävä vyökotelo nylonista. Sopii mm. Charge, Wave, Blast, Wingman ja Sidekick malleihin.

Tuote lisätty
9.90 €