SUPERTOOL 300+C33

Leatherman Super Tool tarkoittaa 19 työkalua yhdessä monitoimityökalussa valmiina kovimpiin haasteisiin! Super Toolissa on Leatherman-malliston jykevimmät pihdit. Ei ole yllätys, miksi Super Tool on niin maineikas. 
Mustakahvainen taittoveitsi täynnä tyyliä ja ominaisuuksia. Terä 420 -sarjan ruostumatonta terästä. Karabiinihakanen vyöhön tai repun lenkkiin kiinnittämistä varten - käy myös pullon avaamiseen.
Tinkimätöntä Leatherman-laatua, johon ovat jo vuosia luottaneet sekä ammattilaiset että harrastajat. Super Tool on myös erinomainen lahjaidea.
Tuote lisätty
149.00 €

SURGE / CORE / ST300 NYLONKOTELO

Kestävä nylonvyökotelo, jolla suojaat laadukkaan Leathermanisi. Sopii Leatherman-malleihin Surge, Core ja Super Tool 300.

Tuote lisätty
9.90 €

TASKUKLIPSI JA RUUVI

Soveltuu käytettäväksi Leatherman Kick -monitoimityökalussa.

Tuote lisätty
9.90 €

TOOL ADAPTER

Adapteri vaihtokärjille. Sopii Leatherman-malleihin Rebar, Super Tool 300, Chrunch sekä Juice-sarja. Adapteri sopii myös vanhempiin malleihin: Blast, Fuse ja Kick. Mukana tulee viisi kaksipäistä vaihtokärkeä.

Tuote lisätty
32.00 €

TREAD

Leatherman Tread monitoimityökalu on mukana kaikkialla, se kulkee mukana ranteessa, ranneketjun tavoin. 
Tread on nerokas. Tämä Mac Gyver -ranneke on täysin muokattavissa, uudelleen ja uudelleen. Käyttäjä voi järjestää linkkejä haluamallaan tavalla, lisätä tai poistaa niitä tai vain säätää rannekkeen mukavuutta ja sopivuutta ranteeseen.
Kaikkiaan siinä on 29 eri työkalua mm. palakärkisovitin, ruuvimeisselit, kiintolenkkiavaimet, lasinrikkoja ja leikkuukoukku, jopa SIM-kortin asennustyökalu. 
Jokaisen miehen lahjatoive.
Saatavana marraskuussa 2015
Tuote lisätty
199.00 €
(Ei varastossa)

UUSI JUICE S2

Leatherman Juice S2 on täysikokoinen, ohut ja kevyt työkalu, jossa on sakset ja monia muita tarpeellisisa työkaluja. 
Täydellinen työkalu harrastuksiin tai hansikaslokeroon.Juice S2:ssa on nyt uudet kuvioidut alumiiniset kaahvat. Tämä on Juice -malli, joka kulkee mukana kotona ja ulkona, että paljon värikkäämpänä!
Tuote lisätty
99.50 €

UUSI JUICE XE6

Leatherman Juice XE6:ssa on kaikki. Juice -malliston lippulaiva, joka sopii hyvin pieneen tilaan ja siinä on paljon ominaisuuksia, kuten korkkiruuvi. Siitä löytyy kaikki. 
Uudessa Juice XE6, on nyt kuvioidut alumiiniset värikkäät kahvat. Onko mitään mitä, sillä ei voisi tehdä?
Tuote lisätty
149.00 €

VYÖKOTELO BLAST/CRUNCH NAHKA

Nahkainen tyylikäs vyökotelo Leatherman-malleihin Blast ja Crunch.

Tuote lisätty
9.90 €

WAVE NAHKAKOTELO

Näyttävä nahkakotelo sopii Leatherman Wave-malliin

Tuote lisätty
9.90 €

WINGMAN

Hyödyllinen seuralainen seikkailuihin, kulkee mukana niin repussa kuin taskussakin. Kätevästi aukeavat ulkoterät. Jousiavusteiset pihdit ja 13 muuta työkalua.
Onnistut tällä Leathermanilla ilahduttamaan myös ystäväsi, kun valitset hänelle luotettavan lahjan, joka kestää arjessa.
Tuote lisätty
65.00 €