Päivitämme tuotevalikoimaamme parhaillaan.

A3

Pienikokoinen tehokas valaisin, vaikka avaimenperäksi.

Tuote lisätty
12.90 €

A5

Näppärä valaisin repun taskuun tai vaikka käsilaukkuun.

Tuote lisätty
17.50 €

F1

Led Lenser F1 on kokoluokassaan yksi maailman ensimmäisistä tähän teholuokkaan yltävistä valaisimista. Peräti 400 lumenia tehoa yhdellä CR123-paristolla!

Tuote lisätty
69.00 €

F1R

Led Lenser F1:n isoveli. Ladattava ja äärimmäisen tehokas pienikokoinen antaa 1000 lumenin valatehon. Todellinen pimeyden hävittäjä. Lataa akku helposti mukana tulevalla USB-laturilla, vaikkapa tietokoneen USB -portin kautta.
Led Lenser F1R kestää upotuksen aina 2,5 metriin, sen vesitiiviysluokituksen ollessa IPX8.
Tuote lisätty
124.00 €

K1

Pieni ja kevyt avaimenperävalaisin vaikka koululaisen kotiavaimiin.
Tuote lisätty
9.90 €

K1L

Tämä tyylikäs valaisin on korvaamaton apuri kun pimeys yllättää, vakiovarusteeksi autonavaimiin tai käsilaukkuun.
Tuote lisätty
10.90 €

K2

Led Lenser K2 lumoaa valovoimallaan ja eleganssillaan. Vain muutaman sentin pituinen, kätevä avaimenperälamppu yltää 25 lumenen kirkkauteen.

Tuote lisätty
11.90 €

K2-L

Pieni valaisin vakuuttaa valaisuvoimallaan ja kiehtoo eleganssillaan. Lentokonealumiinista valmistetussa laadukkaassa rungossa on miellyttävä uritettu pinta. Tämän näppärän tehovalaisimen kiinnität kätevästi vaikka avaimenperääsi. Tämän 20 grammaa painavan pikkujättiläisen valoteho huima 25 lumenea.

Tuote lisätty
12.50 €

K3

Pieni ja näppärä valaisin joka kulkee kevyesti kaikkialle.

Tuote lisätty
15.90 €

M17R

Led Lenser M17R on oikea valaisin kaikille, jotka eivät etsi ainoastaan tehokkuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä valaisin on teknisesti aikaansa edellä. Vakuuttava 850 lumenin valoteho ja Safety Ytrion Cell -akkutekniikka takaavat erinomaisen valotehon ja pitkän valaisuajan.
Fast Action Switch on uusi kytkintekniikka, joka mahdollistaa valaisuohjelman nopean vaihtamisen. Tässä mallissa on myös näppärä turvaominaisuus – kun toiminto on päällä, sähkökatkoksen sattuessa valaisin kytkeytyy automaattisesti päälle (valaisimen ollessa latauksessa).
Tuote lisätty
299.00 €

M3R

Led Lenser M3R on Led Lenserin -malliston pienin ladattava valaisin, joka tuottaa huiman 220 lumenin valotehon. Akku voidaan ladata joko tietokoneen USB-portin kautta tai verkkovirralla erikseen hankittavalla laturilla. 
Äärimmäinen varustelu ja toiminnallisuus, yhdistettynä hyvään valotehoon. M3R:ssä on monikäyttöisyyttä lisääviä teknisiä ominaisuuksia, kuten yhdellä kädellä tapahtuva valokeilan tarkennus (Speed focus) ja AFS-tekniikka, jolla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi. Varauksen ilmaisin kertoo akun varauksen tilan. M3R:n kiinnität helposti klipsillä taskuun. 
Uuden M-sarjan valaisimen tunnistat valaisinpään titaaninvärisestä metallirenkaasta.Äärimmäinen varustelu ja toiminnallisuus, yhdistettynä hyvään valotehoon.
Tuote lisätty
69.50 €

M7R

Uuden M7R-valaisimen uusi led ja kehittynyt linssitekniikka tuottavat valotehoa 300 lumenia, Boost –toiminnolla saavutetaan 400 lumenin valoteho. Valokeilan tarkennuksen laatu on Led Lensereille tuttuun tapaan huippuluokkaa. Mallissa on kolme valo-ohjelmaa, kaksi energianhallintatilaa ja kahdeksan valotoimintoa. 
Uuden M-sarjan valaisimen tunnistat valaisinpään titaninvärisestä metallirenkaasta.
Lataus tapahtuu yhdellä aikamme edistyksellisimmistä latausjärjestelmistä. Magneettinen latausliitäntä, jolla lataus on helppoa. Voidaan ladata myös tietokoneen USB-portin kautta.
Tuote lisätty
124.00 €

M7R X

Led Lenser M7R X -valaisin on uuden Ledinsä ansiosta edeltäjäänsä monin verroin tehokkaampi. Leveämpi valaisukulma mahdollistaa suuremman ja tasaisemman valaisualueen. Huikea 600 lumenin valoteho ja monipuoliset valaisuohjelmat tekevät tästä valaisimesta suosikin!

Tuote lisätty
219.00 €

P14.2

P14 on ammattilaisen valinta. Valaisimesta saa helposti tukevan ja varman otteen. Uudistuneen mallin 350 lumenia riittävät hyvin yleisimpiin valaisutehtäviin.
Kokeile aluksi tarkkaa keskitettyä valokeilaa. Laajenna seuraavaksi valaisimen valopäätä liikuttamalla valaisimen kärkeä eteenpäin – saat laajan valokeilan.
Tuote lisätty
74.50 €

P17.2

P17.2 on oikea valaisin tilanteisiin, joissa valaisimen on kestettävä mukisematta pieniä kolahduksia ja selvittävä lämpötilan vaihteluista – tässäpä valaisin pohjoisen karuihin olosuhteisiin! Uudistetussa P17.2 on valotehoa 450 lumenia, se riittää moneen eri tilanteeseen

Tuote lisätty
99.00 €

P17R

Tämä tehokas valaisin valaisee 400 lumenin valoteholla. Safety Ytrion Cell -akku takaa, että valaisin ei jätä pulaan pitkässäkään käytössä. Rakenne ja varustelu täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

Tuote lisätty
239.00 €