BASIC BACKPACK REFLECTIVE

Heijastavasta materiaalista valmistettu reppu. Suuri pinnoittamaton alue painatusta varten.

Tuote lisätty
24.68 €

Clique Backpack

Todellinen cityreppu, pikalukollisella vyötäröhihnalla ja erillisellä kännykkätaskulla. Tilaa on reilusti ja taskuja riittävästi. Arvotavaratkin säilyvät turvallisesti selänpuoleisessa ”sisätaskussa”.

Tuote lisätty
35.96 €

CLIQUE BACKPACK II

Käytännöllinen monitoimireppu, jossa runsaasti tilaa.repun molemmilla sivuilla on säädettävät hihnat ja heijastavat tereet. Repussa on vetoketjullinen tasku etupuolella, paljon pienieä käytännöllisiä taskuja, erillinen kännykkätasku sekä tukeva kumipintainen kantokahva. Kantohihnojen pituus on säädettävissä ja hihnat sekä selkäosa on pehmustettu.

Tuote lisätty
35.96 €

CLIQUE BACKPACK LARGE

Erittäin tilava reppu, jossa säädettävä, pikalukollinen vyötäröremmi. Yksi iso tasku edessä sekä useita muita erikokoisia ja käytännöllisiä sivutaskuja. Suunniteltu yhteensopivaksi tuotteeseen 40117.

Tuote lisätty
43.40 €

CLIQUE BASIC BACKPACK

Kevyt ja urheilullinen kaksivärinen reppu on non woven -materiaalia. Vetoketjujen vetimet mahdollista yksilöidä logolla.

Tuote lisätty
12.28 €

CLIQUE BASIC BAG

Kaksivärinen, kevyt urheilukassi non woven -materiaalia. Irrotettava ja säädettävä olkahihna, vetoketjullinen sivutasku. Vetoketjujen vetimet mahdollista yksilöidä logolla.

Tuote lisätty
13.52 €

CLIQUE CITY BACKPACK

Reppu joka pitää tavarasi järjestyksessä. Yksi iso säilytystila, jossa erillinen verkkokangaslokero 15" kannettavalle tietokoneelle tai tabletille. Yksi etutasku jossa pienet tavarat pysyvät järjestyksessä, selänpuoleinen vetoketjullinen tasku ja pohjassa sijaitseva piilotasku pitävät arvotavarat turvassa. TPU-vetoketjut ja heijastavat vetimet. Laukun sisällä avainpidike. Koko: 34,5 x 47 x 15,5 cm, 25 l.

Tuote lisätty
68.20 €

CLIQUE COMPUTER BAG

Tietokonereppu jota voi vaihtoehtoisesti kantaa kuten laukkua. Edessä kaksi isoa vetoketjullista taskua, lisäksi tilavat sisätaskut mukana tulevia tarvikkeita varten. Olkahihnat piilotettavissa kun haluat käyttää tuotetta laukkuna. Säädettävä olkahihna, kuminen kädensija sekä kumiset kulmat jotka suojaavat kolhuilta. Heijastava nauha edessä.

Tuote lisätty
60.76 €

CLIQUE SMART BACKPACK REFLECTIVE

Kätevä heijastavasta materiaalista tehty kassi. Kiristysnyöri, vetoketjullinen etutasku ja kuminen läpivienti kuulokkeille. Heijastusindeksi: 250.

Tuote lisätty
12.28 €