CLIQUE SEABROOK LADIES

Naisten muodikas, ripstop-kankaasta valmistettu takki, jossa verkkovuori. Koristeelliset kolmiväriset vetoketjut.

Materiaali: 100% polyamidi-ripstop polyuretaani pinnoitteella, WP 600mm, verkkovuori polyesteria.

Koot: S-XL

Tuote lisätty
85.56 €

CLIQUE SPARTA

Naisten sporttinen topattu Softshell-takki jossa paljon toimivia yksityiskohtia. Muotoillut hihat, piilotetut resorit hihansuissa ja irrotettava huppu. Sisätasku jossa aukko kuulokejohtoa varten. Heijastavat tereet hihoissa.

Tuote lisätty
147.56 €

CLIQUE STAFFORD

Unisex-mallinen vaellustakki. Moderni leikkaus. Vedenpitävät SBS-vetoketjut rinta- ja sivutaskuissa, yksi vetoketjullinen sisätasku, teipatut saumat ja verkkovuori. Takana kiristysnyöri istuvuuden ja liikkuvuuden säätämiseen. Kainaloissa vetoketjut tuuletusta varten.

Tuote lisätty
159.96 €

CLIQUE UTAH JACKET

Kevyesti topattu takki. Väri 949 on heijastava. Kaksi vedenpitävää vetoketjullista sivutaskua. Kätevä ratkaisu kuulokkeille.

Tuote lisätty
110.36 €

CLIQUE VINTON

Kevyesti topattu takki, jossa metallisen näköinen vetoketju. Hupussa ja taskunsuissa kontrastivärinen teippaus. Unisex-malli.

Tuote lisätty
73.00 €

CLIQUE WACO

Moderni tekninen kuoritakki. Rinta- ja sivutaskuissa vedenpitävä SBS-vetoketju. Vetoketjulliseen sisätaskuun on helppo lisätä painatus/kirjailu. Teipatut saumat ja kainaloissa vetoketjut tuuletusta varten. Säädettävät hihansuut ja helmassa ja hupussa kiristysnyöri.

Tuote lisätty
159.96 €

CLIQUE WACO LADIES

Moderni tekninen naisten kuoritakki. Rinta- ja sivutaskuissa vedenpitävä SBS-vetoketju. Vetoketjulliseen sisätaskuun on helppo lisätä painatus/kirjailu. Teipatut saumat ja kainaloissa vetoketjut tuuletusta varten. Säädettävät hihansuut ja helmassa ja hupussa kiristysnyöri.

Tuote lisätty
159.96 €

CLIQUE WEBSTER

Sporttinen vedenpitävä unisex-takki. Teipatut saumat ja 2 vetoketjullista etutaskua. Tarrakiinnityksellä säädettävät hihansuut. Säädettävä huppu ja paljon tilaa painatuksille.

Tuote lisätty
73.16 €

PADDED HOODY SOFTSHELL LADY

Mukava topattu hupullinen naisten softshell-takki. Kolme vetoketjullista taskua ja yksi sisätasku. Käänteiset vetoketjut.

Tuote lisätty
85.56 €

UTAH JACKET LADIES

Kevyesti topattu naisten takki. Väri 949 on heijastava. Kaksi vedenpitävää vetoketjullista sivutaskua. Kätevä ratkaisu kuulokkeille.

Tuote lisätty
110.36 €
-29.03% Val D'Isere Jacket

Val D'Isere Jacket

Kevyesti topattu softshell-takki.

Tuote lisätty
155.00 €
110.00 €