Ergonominen Polvisuojus

Polven muotoinen polvisuojus joka pysyy paikallaan ja säilyttää kokonsa. Suojuksen muotoilusta ja koostumuksesta johtuen, suojus liikkuu polven mukana, eikä tartu housun kankaaseen. Suojus on valmistettu ergonomian ja terveysen huoltoalan ammattilaisten suosittelemista materiaaleista.

Tuote lisätty
30.88 €

Esiliina

Tasku oikealla puolella.

Materiaali: 65% polyesteri, 35% puuvilla

Väri: Valkoinen, tummansininen, musta, maastokuvio

Koot: S (vain mustassa) = width 75cm, length 43cm; M (vain mustassa) = width 75cm, length 75cm; L (vain mustassa) = width 75cm, length 100cm

Tuote lisätty
14.76 €

Fleecepipo

Kerrospipo fleecestä. Kaksinkertainen kangas niskassa ja ostalla. Säädettävissä stoppereilla. Tuulen- sekä vedenpitävä ja hengittävä.

Materiaali: 100% polyesteri

Väri: Musta

Vain yksi koko!

 

Tuote lisätty
17.36 €

Housut EN471-Luokka 2

Kaksi taskuun työnnettävissä olevaa riipputaskua, toisessa lisätaskuja ja toisessa lenkit työkaluille. Riipputaskut on vahvistettu 100% polyamidilla. Reisissä kaksinkertainen kangas. Reisitaskuissa paikat puhelimelle, kynille ja työkaluille. Kaksi säädettävää vasaralenkkiä. Kaksi D-lenkkiä. Mittatasku, jossa työkalutasku ja puukkonappi. Sisältä avattavat polvitaskut polyamidia,säädettävä polvisuojan korkeus. Muotoillut polvet. Taka- ja reisitaskuissa on lenkin Inbag- taskuille. Luokka 2

Tuote lisätty
107.88 €

Kokin hattu

Yhden koon moderni kokin hattu.

Materiaali: 65% polyesteri 35% puuvilla

Väri: Valkoinen, musta, tummansininen, maastokuvio

Tuote lisätty
11.16 €

Kokin takki

Klassinen malli irrotettavilla helmiäisnapeilla. Takkeihin kuuluu aina "tone-tone" -nappilista+napit.

Materiaali: 65% polyesteri, 35% puuvilla.

Väri: Valkoinen, tummansininen, musta

Tuote lisätty
59.52 €

Kokohaalarit

Piilotettu vetoketju kaulukseen asti. Säädettävät hihansuut. Vetoketjullinen turvatasku oikealla puolella. Kaki reisitaskua jossa tilat kynalle, kännykälle ja työkaluille. Kaksi D-rengasta. Cordura -vahvistetut mittataskut ja työkalutasku puukkonapeilla. Cordura vahvistetut, korkeussäädettävät, sisäpuoliset polvitaskut. Esimuotoillu polvet. Cordura -vahvisetut lahkeidien takaosat. Rinta,- taka,- ja reisitaskujen alla lenkit Inbag lisätaskuja varten.

Materiaali: 100% puuvilla Vahvikkeet: 100%Cordura

Väri: ProJob sininen, musta

Tuote lisätty
135.16 €

Liivi

Yhden koon turvaliivi. Edessä tarrakiinnitys.

Materiaali: 100% polyesteri

Suojaluokka: EN471-CLASS 2

Väri: Keltainen, oranssi

Tuote lisätty
8.68 €

Pro Generation- riipputaskuhousut

Suuren suosion saanut Pro Generation- riipputaskuhousut joissa yhdistyy tyyli ja toiminnallisuus! Kaksi taskuun työnnettävissä olevaa riipputaskua. Syvät etutaskut. Reidet vahvistettu kaksoiskankaalla. Reisitaskuissa tilat puhelimelle, ja kynille sekä työkalutaskut. Kaksi sädettävää vasaralenkkia. Työkalutaskuja sekä paikka puukolle oikealla. Polvat vahvistettu Cordura -kankaalla. Lahkeen sisäpuolella saadettävä polvisuojatasku. Muotoillut polvet. Lahkeen alaosat vahvistettu Cordura kankaalla takaa. Erikoisleveät takataskut. Taka- ja reisitaskut sopivat Inbag -lisätaskuille.

Materiaali: 70% polyamidia, 30% puuvillaa. Vahvikkeet: 100% polyamidi, C ordura

Väri: Harmaa, ruskea, musta

Tuote lisätty
121.52 €

ProJob Housut

ProJobin suosituimmat housut! Muotoilu takaa erinomaisen liikkuvuuden. Soveltuu kaikille aloille. Sivutaskut, oikealla puolella vetoketjullinen piilotasku. Takana kaksi paikkataskua. Kaksi reisitaskua. Vasemmassa reisitaskussa on läppä, taskun sisäpuolella puhelintasku. Oikeassa reisitaskussa on paikka kännykälle, kynille, papereille ja mitalle. D-renkaat edessä ja sivulla. Sisäpuolella olevat polvitaskut. Taka- ja reisitaskujan alla lenkit Inbag-taskuille.

Materiaali: 65% polyestei, 35% puuvilla

Väri: Tummansininen, khaki, stone, keskisininen, musta

Tuote lisätty
60.76 €

Takki luokka 3/2 -luokka2

Kolmeneljäsosa pituinen takki irrotettavalla vuorella kaikkiin vuodenaikoihin. Irrotettavaa, käännettävää vuorta voi käyttää luokka 3 takkina, tai luokka 2 liivinä.

Materiaali: 100% polyesteri Vuori: 100% polyesteri

Suojaluokka: EN471-CLASS 3 

Väri: Keltainen, Oranssi

Tuote lisätty
339.76 €

Tekninen takki

Tekninen softshell-takki, joka suojaa tuulta ja vettä vastaan. Sivuilla kaksi ja rinnassa vetoketjullista taskua, joissa paikkoja puhelimelle, pienille työkaluille ja avaimille. Paikka ID-kortille. Lisätasku vasemmassa hihassa. Ilmanvaihtoa parantavat vetoketjut kainaloissa ja säädettävät hihansuut ja helma. Pidennetty selkäosa ja mukava fleece-sisävuori. Säädettävissä ja irroitettavissa oleva huppu.

Materiaali: 100% Polyesteri

Väri: Musta

Tuote lisätty
135.16 €

Vetoketju huppari

Monikäyttöinen ja kestävä huppari, jossa kokopitkä vetoketju edessä. Softshell vahvikkeet sivuissa. Sivutaskut vetoketjuilla. 

Materiaali: 55% polyesteri, 45% puuvilla Vahvikkeet: 100% polyesteri

Väri: Ruskea, Musta

Tuote lisätty
80.60 €

Vyötäröesiliina

Tyylikäs, raidallinen vyötäröesiliina jossa tasku oikealla puolella.

Materiaali: 65% polyesteri 35% puuvilla

Väri: Raidallinen (musta/harmaa)

Koot: Width 100cm, langth 95cm

Tuote lisätty
31.00 €