T O I M I T U S E H D O T

Maksutavat

Maksu noudettaessa

Maksat noutaessasi liikkeeltä. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa. Laitathan lisätietoihin milloin tuotteen tulisi olla noudettavissa. 

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Norppatex toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Lasku

 

Osamaksu / tili

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia sekä Matkahuoltoa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä sekä sähköpostiisi. 

Toimituskulut

Maksamme kaikki toimituskulut yli 200 euron tilauksista. Alle 200 euron tilauksiin lisäämme toimituskulut 15 euroa.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Toimitusaika 1-2 vkoa riippuen tuotteesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta norppatex(at)norppatex.fi tai puhelimella numerosta 044 7408 101. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Asiakkaalle tilauksesta yksilöidystä tuotteesta ei ole palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen. Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. nimikointia, tai asiakkaan oman logon tms. käyttöä.

Rahat palautetaan asiakkaan tilille viikon kuluessa tuotteen palautuksesta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

 

Mahdolliset virheet verkkokaupassa

Emme vastaa verkkokaupan mahdollisista painovirheistä.
(Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Norppatex-Palvelut voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.)

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta norppatex(at)norppatex.fi
- Puhelimella numerosta 044 7408 101