Tervetuloa

Norppatex-Palveluiden

Verkkokauppaan!

Norppatexin verkkokaupasta saat tilattua tekstiilit, mukit, palapelit ja hiirimatot haluamallasi painatuksella. Meiltä myös Leathermanit, Led-lamput, Kosta Bodan taidelasia ja Sagaformin tuotteita, unohtamatta Suomituotteita!

Nyt saat meiltä myös laser-kaiverrukset haluamaasi lahjatuotteeseen joka on joko muovia, lasia, puuta yms. Kysy lisää.

Tekstipainatuksiin löydät fontit ostoskorin yhteydestä. Jos haluat kuvapainatuksen, kuvan voi lähettää meille sähköpostilla. Huomaathan, että tuotteen hinta ei automaattisesti sisällä painatusta. Painatuksen voit verkkokaupassa valita tällä hetkellä useimpiin Clique Basic - sarjan tuotteisiin sekä New Classic-T -paitaan. Jos haluat painatuksen muuhun tuotteeseen, olethan meihin yhteydessä ennen kuin tilaat, p. 044 7408 100. Isommissa erissä pyydä tarjous!

 
 
 
 
 
 


Norppatex-Palvelut on vuonna 1999 perustettu profiilivaatteiden myyntiin erikoistunut yritys. Tarjoamme alan huippumerkit (mm. Clique, Harvest, ProJob ja Atlantis) asianmukaisilla painatuksilla tai brodeerauksilla. Vuodesta 2003 alkaen meillä on ollut oma brodeeraustuotanto, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan brodeeraukset ammattitaidolla, nopeasti ja joustavasti.
 
 
 
 
 
 
 

 

Suomituotteet

Turva/Järjestyksenvalvonta

Tarjouksessa