• Vanerikorvakoru, kirjain 1 kpl

  7.90  sis. alv 24%

  Meillä suunnitellut ja valmistetut vanerikorvakorut. Korvakorujen materiaalina on 3mm paksu vaneri, ihanan kevyt käyttää. Puuosan korkeus korkeus n.26 mm. Metalliosat ovat kirurginterästä. Korvakorut on viimeistelty puuvahalla.

 • Vanerikorvakoru, kirjain 2 kpl

  14.90  sis. alv 24%

  Meillä suunnitellut ja valmistetut vanerikorvakorut. Korvakorujen materiaalina on 3mm paksu vaneri, ihanan kevyt käyttää. Puuosan korkeus korkeus n.26 mm. Metalliosat ovat ruostumatonta kirurginterästä. Korvakorut on viimeistelty puuvahalla.

 • Vanerikorvakorut, lehti

  14.90  sis. alv 24%

  Meillä suunnitellut ja valmistetut vanerikorvakorut. Korvakorujen materiaalina on 3mm paksu vaneri, ihanan kevyt käyttää. Puuosan korkeus korkeus n.60 mm. Metalliosat ovat kirurginterästä. Korvakorut on viimeistelty puuvahalla.

 • Vanerikorvakorut, puu

  14.90  sis. alv 24%

  Meillä suunnitellut ja valmistetut vanerikorvakorut. Korvakorujen materiaalina on 3mm paksu vaneri, ihanan kevyt käyttää. Puuosan korkeus korkeus n.55mm. Metalliosat ovat kirurginterästä. Korvakorut on viimeistelty puuvahalla.

 • Vanerikorvakorut, sydän

  14.90  sis. alv 24%

  Meillä suunnitellut ja valmistetut vanerikorvakorut. Korvakorujen materiaalina on 3mm paksu vaneri, ihanan kevyt käyttää. Puuosan korkeus korkeus n.45 mm. Metalliosat ovat kirurginterästä. Korvakorut on viimeistelty puuvahalla.