• 2.0 Backpack
  Brändi: Clique

  2.0 Backpack

  52.08  sis. alv 24%
 • 2.0 Combi Bag
  Brändi: Clique

  2.0 Combi Bag

  85.56  sis. alv 24%
 • 2.0 Computer Bag
  Brändi: Clique

  2.0 Computer Bag

  60.76  sis. alv 24%

  Tyylikäs tietokonelaukku. Kolme suurta osastoa ja pehmustettu tietokonetasku. Sisäpuolella useita taskuja tarvikkeille. Irrotettava viisto olkahihna lisää kantomukavuutta ja siinä on käyntikorttitaskulla varustettu olkapehmuste. Kaksi pehmustettua kantokahvaa ja kaksi suurta vetoketjullista ulkotaskua. Takana on tukeva remmi, josta laukun voi kiinnittää matkalaukun päälle

 • 2.0 Cooler Backpack
  Brändi: Clique

  2.0 Cooler Backpack

  52.08  sis. alv 24%
 • 2.0 Daypack
  Brändi: Clique

  2.0 Daypack

  57.04  sis. alv 24%

  Kevyt, monikäyttöinen päiväreppu aktiiviseen elämään. Kolme suurta osastoa ja vetoketjullinen verkkotasku. Kolmannen osaston vetoketju on piilossa olkahihnojen alla. Kaksi kätevää easy access -taskua, toinen repun yläosassa ja toinen alempana sivussa. Sivuilla suuret verkkotaskut, joissa kuminauhat. Olkahihnoissa pienemmät verkkotaskut. Repussa on kätevä kantokahva ja rinta- ja vyötäröremmit, jotka pitävät repun hyvin paikallaan vauhdikkaassakin menossa. Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttäsi pimeällä.

 • 2.0 Duffle
  Brändi: Clique

  2.0 Duffle

  48.36  sis. alv 24%

  Monikäyttöinen treenikassi hyvällä ilmanvaihdolla. Päälokero on ventiloitu ja siinä on vetoketjulliset taskut ja avainpidike. Laukussa on kaksi kantohihnaa sekä irrotettava pehmustettu olkahihna, jossa on käyntikortille paikka. Sivulla on lokero kengille tai pyyhkeelle jossa ne tuulettuvat hyvin.

 • 2.0 Toilet Bag
  Brändi: Clique

  2.0 Toilet Bag

  24.68  sis. alv 24%

  Moderni toilettilaukku, jossa paljon tavallisia taskuja ja verkkotaskuja. Takana suuri vetoketjullinen tasku, jossa tavarat ovat nopeasti saatavilla. Kantokahva ja koukku avoimen laukun ripustamista varten.

 • 2.0 Tote Bag
  Brändi: Clique

  2.0 Tote Bag

  42.16  sis. alv 24%

  Tyylikkäässä, tilavassa laukussa on pehmustettu tasku tietokoneelle. Ulkopuolella kaksi suurta vetoketjullista taskua. Kaksi kantokahvaa ja irrotettava olkahihna, jossa käyntikorttitaskulla varustettu olkapehmuste. Takana on huomaamaton remmi, josta laukun voi kiinnittää matkalaukun päälle.

 • 2.0 Travel Bag Medium
  Brändi: Clique

  2.0 Travel Bag Medium

  66.96  sis. alv 24%

  Jos tarvitset tilavamman laukun, tässä ihanteellinen vaihtoehto! Pääosasto avautuu u-mallisella vetoketjulla, mikä helpottaa pakkaamista. Sisäpuolella vetoketjullinen tasku ja verkkotasku, jossa avainklipsi. Tukeva irrotettava olkahihna, jossa käyntikorttitaskulla varustettu olkapehmuste. Tarrakiinnityksellä yhdistettävät kantokahvat. Kantokahvat myös päädyissä, joten laukkua voidaan kantaa kaikilta puolilta. Laukussa on taskut pitkillä sivuilla ja ilmastoitu osasto kengille/pyyhkeelle. Päädyissä on vetoketjulliset taskut.

 • 2.0 Travel Bag Small
  Brändi: Clique

  2.0 Travel Bag Small

  48.36  sis. alv 24%

  Täydellinen pieni laukku viikonloppulomalle. Pääosasto avautuu u-mallisella vetoketjulla, mikä helpottaa pakkaamista. Sisällä on vetoketjullinen riipputasku ja avainklipsi. Tukeva irrotettava olkahihna, jossa käyntikorttitaskulla varustettu olkapehmuste. Tarrakiinnityksellä yhdistettävät kantokahvat. Laukussa on taskut pitkillä sivuilla, osasto kengille/pyyhkeelle ja yksi verkkotasku. Päädyissä on vetoketjulliset taskut.

 • 5-Pocket Stretch5-Pocket Stretch
  Brändi: Clique

  5-Pocket Stretch

  60.76  sis. alv 24%
 • 5-Pocket Stretch Ladies5-Pocket Stretch Ladies
  Brändi: Clique

  5-Pocket Stretch Ladies

  60.76  sis. alv 24%
 • 5-Pocket Stretch Light
  Brändi: Clique

  5-Pocket Stretch Light

  60.76  sis. alv 24%
 • AmarilloAmarillo
  Brändi: Clique

  Amarillo

  30.88  sis. alv 24%
 • ArdenArden
  Brändi: Clique

  Arden

  22.20  sis. alv 24%